Tenim novetats. Finalment hem decidit que les reunions del col·lectiu del Bloc-Independents-Compromís seran tots els DIMECRES a partir de les 19 hores en la seu del Bloc, enfront del Mercat Municipal. Estan obertes a la participació de qualsevol veí/na interessat en els assumptes del municipi.

També s’institucionalitza, l’últim divendres de cada mes, un sopar que tindrà lloc preferentment en el bar de la casa de cultura, i que té per objecte poder trobar-nos en un ambient més distés. La primera d’estes reunions-sopar serà el pròxim divendres 28 d’octubre a les 21 hores en el citat bar.

Aprofitem per a recordar-te que el grup municipal Bloc-Independents-Compromís Alboraia, format pels tres regidors Àngels Belloch, Francesc Pastor i Mábel Redondo, forma part de l’equip de govern d’Alboraia i que tenim molts fronts oberts per a treballar pel nostre poble. Aprofitem per a demanar-te la participació en la millora dels assumptes de tot@s.

Finalment, comentar-te que ja tenim la loteria del pròxim sorteig de Nadal, i que la pots passar a replegar en els horaris de les reunions del col·lectiu que hem citat. També pots posar-te en contacte amb els nostres militants i simpatitzants, o recórrer al telèfon o al correu electrònic.

Gràcies i continuem el treball per a millorar Alboraia.

Alboraia, en positiu.

Bloc-Independents-Compromís Alboraia