cartell-bloc.jpg

L’alcalde treballa actualment en una empresa que fa un temps va rebre una concessió per l’Ajuntament d’Alboraia


L’alcalde d’Alboraia, Manuel Álvaro, va reconéixer en el Ple municipal ordinari del 31 de gener que compatibilitza el seu càrrec d’alcalde amb el treball com a diputat en la Diputació de València, el de president del PP de l’Horta Nord, amb el treball com a conseller delegat en una empresa que va treballar en el passat per a l’Ajuntament d’Alboraia.

En el torn de precs i preguntes, una persona va llegir un manifest que es pot consultar en Internet, i li va llançar alguna pregunta. L’alcalde va acceptar que treballa per a una empresa privada. En els dies successius s’ha alçat una cadena de declaracions i contradeclaracions, i l’alcalde ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil. Al mateix temps, en Internet diversos foros han reproduït el comunicat en el qual s’explicava la situació.

El que està clar, per a la regidora del Bloc en l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch, és que, si es confirmara els extrems que l’alcalde va reconéixer, no hauria de compatibilitzar ser alcalde i tots els càrrecs que Manuel Álvaro té en el PP, amb la figura de conseller delegat d’una empresa que pot rebre adjudicacions de l’Administració pública, i per tant, de possibles ajuntaments governats pel seu partit, el PP.