1. Enquesta estació Palmaret.

    Alguns veïns ens han comentat que han rebut una cridada telefònica, una enquesta en què se’ls preguntava sobre si els pareixia bé que es fera un parquing on està actualment l’estació del Palmaret. Ens agradaria saber si eixa enquesta ha sigut encomanada per l’Ajuntament i quan li ha costat.

    Resposta de l’alcalde: va dir que no li constava, que l’ajuntament no havia encomanat eixa enquesta i que tampoc li constava que l’ens gestor estiguera fent eixa enquesta

  2. Diferents particulars i associacions ens han manifestat que no han rebut resposta als escrits presentats a l’Ajuntament. Per exemple: l’Associació de comerciants va presentar una contraproposta de conveni i no han rebut cap resposta oficial. Preguem que es responga sempre als escrits dels veïns.

    Resposta de l’alcalde: miraran si l’escrit s’ha respost o no

  3. En el passat ple els preguntàrem per la reducció de contenidors en Rei en Jaume i ens van dir que en tot cas seria per reparacions. Els veïns ens comenten que el fem s’acumula i sobretot els caps de setmana. Els preguem estudien el tema.

    Resposta de l’alcalde: tornaran a mirar contenidors Rei en Jaume

  4. Ecoparc.

    Cas particular però que ens preocupa. Un xicotet empresari acudix a l’ecoparc a deixar uns residus (una xicoteta quantitat). Se li indica que no pot deixar els residus perquè és una empresa i que passe per Egusa. He consultat les ordenances de l’ecopar i de recollida de residus i no vei per què l’empresari ha de passar per Egusa. Donen una imatge de “afan recaptador”. Pregue tracten millor als xicotets empresaris i més en un moment de crisi com l’actual.

    Resposta de l’alcalde: la gestió no és de l’Ajuntament, és d’una empresa de la Diputació. És un ecoparc domèstic. Empreses mitjançant Egusa: paguen en funció d’allò que aboquen.

  5. En l’anterior ple modificació puntual 17 referent al C.P. Ausiàs March. Quan li demanàvem una garantia de què els xiquets de l’Ausiàs March no serien obligats a eixir del col·legi abans de la construcció del nou ens van dir que l’únic que podien fer era demanar-li això a Conselleria. ¿Han fet alguna gestió? Si la resposta fóra NO els pregaria/exigiria feren les gestions necessàries.

    Per allò que diu l’alcalde deduïm que s’ha traslladat a Conselleria la modificació puntual però de la petició de garantia no se sap res.