1. Depuradora. Sobre la depuradora que està instal·lada en el nostre municipi, ens agradaria saber les següents qüestions:
  1. Quantitat d’aigua ix de la depuradora
  2. Tipus depuradora: primària, secundària o terciària; o dit d’altra forma quin tipus d’analítiques es fa a l’aigua que ix de la depuradora.
  3. Punts d’abocament, on va a parar l’aigua de la  depuradora?
  4. Qualitat de l’aigua que ix de la depuradora
  5. L’aigua que no es depura, on va a parar?

 

  1. Emissari de Vera. Vam preguntar en la comissió de seguiment de desembre. Sabem que l’Ajuntament d’Alboraia no et gestiona ni és el propietaria de l’emissari de Vera. Malgrat això pensem que l’equip de govern hauria de fer les gestions per a poder informar-nos dels següents assumptes:
  1. Control de les aigües que ens van dir que va fer l’Ajuntament de València, quins van ser els resultat de les analítiques que es van fer a partir de l’avaria.
  2. Quan es farà la reparació?
  • Hem rebut queixes dels veïns de Patacona i Saplaya perquè l’Amic està obert només 2 dies. En concret Saplaya dimarts i dijous de 9’30 a les 13’30 i en el cas de Patacona dilluns i dimecres de 10 a 14 hores. Ens agradaria saber perquè passa açò i si hi ha voluntat d’ampliar l’horari com estava abans.
  • decret d’alcaldia 2437/2009 Hi ha una factura del 23 d’abril de 2009 per 40.600 euros per una rehabilitació despatx Casa Comte Zanoguera. Voldríem coneixer el contingut de la factura, per quins conceptes es carreguen els 40.000 euros
  • Volem saber si s’ha signat el concert amb la Conselleria pel tema de les places del Centre de dia San Cristòfol. Si el concert s’haguera signat, ens agradaria conéixer el seu contingut (còpia).
  • L’última vegada que vam preguntar sobre el registre d’animals perillosos (setembre de 2009), ens van dir que s’havia d’elaborar una ordenança d’animals perillosos i que no tenien una previsió de quan començaria a funcionar. Volem saber quines gestions s’han fet sobre el tema de registre d’animals perillosos.
  • Hi ha 2 treballs de consultoria que es van encomanar per decrets d’alcaldia 1988/2008 (contracte amb la consultoria Rodríguez Viñals per  a la realització d’un estudi sobre els recursos humans) i 18/2009 (contracte amb Newbin Valencia per a estudiar els serveis que dóna l’Ajuntament d’Alboraia). Volem saber si els estudis estan realitzats o no. Si ja estan realitzats voldriem accés a ells.
  • Volem saber si s’ha signat el conveni de l’EPA amb la Conselleria. Si s’haguera signat volem tindre accés al document.
  • En una legislatura anterior es va aprovar una moció sobre Lleonard Giner (Carraixet) per unanimitat. Ens agradaria saber que ha passat amb ella.
  • Pediatre, ens digueren que venia i sembla ser que encara no ha vingut
  • Ràdio municipal. L’oposició en diferents ocasions ha preguntat per la quantia dels ingressos per publicitat de la Ràdio municipal. En alguna ocasió ens han indicat la identitat d’alguns dels patrocinadors però mai ens han dit la quantia ingressada per publicitat (siguen els anunciats administracions públiques, empreses o particulars) que ha tingut des de la seua inauguració en les festes de juliol fins el 31 de desembre de 2009. També volem saber si han signat algun conveni de col·laboració amb algun Ajuntament.