1. En la comissió de novembre ens van dir que ja havien adjudicat l’empresa de la upc i que estava pendent contractar el tècnic. Volem saber si ja s’ha contractat el tècnic, des de quan, quines són les tasques que realitza el tècnic.
  2. Com hem dit en altres ocasions hi ha molts veïns i veïnes que ens manifesten el seu malestar perquè fan escrits per registre d’entrada i esperen resposta per escrit de l’administració durant mesos i anys i no la reben. Un exempre d’això son els veïns d’Ausiàs March 42 que han fet diferents escrits per les molèsties presumptament provocades pel Forn Furió i no han rebut resposta per part de l’Ajuntament.
  3. Mercat municipal.
  1. L’equip de govern ha tingut reunió amb els comerciants?
  2. Si hi hagut reunió, ens informen d’ella
  3. Arreglaran desperfectes com goteres, persiana fora de servei, altres
  4. Promoció comerç local i concretament mercat
  • En el periòdic municipal de novembre es deia “la próxima licitación, en los primeros días de noviembre, de las obras del Hogar del Jubilado”. Volem saber si ja s’ha realitzat la licitació i en quines condicions (durada de l’obra, valor de l’obra (preu perquè es licita, preu inicial), etc.)
  • En el periòdic municipal s’indicava que s’havien sol·licitat 4 tallers d’ocupació: Alboraia verda i blava; Solalboraia; Fundació I i Taller de vidre Alboraia I. Sabem que Alboraia verda i blava ha sigut aprovat. Volem saber com han quedat les gestions dels altres tallers. Han sigut denegats?
  • Proposta. La cartelleria del Barranc ja fa molt de temps que està en mal estat. Si vostes volen fomentar el turisme, com vostes diuen que és la seua intenció, seria interessant que un espai natural tan important com el nostre Barranc es posara en valor. Això sempre respectant la fauna i flora que viu en ell.
  • Hem vist en la web municipal que l’equip de govern planteja una enquesta sobre l’ús futur de l’estació del Palmaret. Ens agradaria saber més sobre l’enquesta:
    1. Quin és l’espai disponible? Quant d’espai?
    2. Quins recursos econòmics es tenen per a fer les obres d’adequació?
    3. L’enquesta, a més d’incloure propostes per a l’edifici ¿pot incloure propostes per a la zona verda?
    4. Quan acaba el termini per a fer propostes? Nosaltres no ho hem vist i pensem que els veïns haurien de saber fins a quan poden proposar coses.
    5. Fins que punt les propostes seran vinculants i qui decidirà la conveniència d’unes propostes o altres.
  • Emissari de Vera. Malauradament ha sigut notícia per una avaria. Ens agradaria saber:
    1. En què ha consistit l’avaria?
    2. La contaminació produïda l’avaria, quants dies va durar?
    3. S’ha fet alguna reparació?
    4. S’han pres mesures de taxes de contaminació/analítiques durant l’avaria? Quins han sigut els resultats?
    5. Quines garanties es donen que no es tornarà a repetir una avaria? (la instal·lació té 20 anys)