La dissenyadora hongaresa Gyöngyvér Székács ha il·lustrat el calendari de butxaca del Bloc d’Alboraia per a l’any 2010. El disseny ha volgut representar les relacions (l’esport, la festa, el passeig, el bany…) que cada persona estableix amb la mar i com tots aquests elements junts formen una part inseparable de la vida d’Alboraia. La il·lustració representa aquestes situacions a les platges de Patacona i Saplaya.

calendari2010

Es tracta de la tercera edició del calendari de butxaca del Bloc, després dels dissenys de Pepa Ferrer i Jordi Bayarri, els anys 2008 i 2009. La regidora del Bloc en l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch ha destacat que amb aquesta actuació es pretén difondre el treball dels artistes d’Alboraia i que la seua creació il·lustre un element tan útil per als ciutadans com un calendari. El calendari està sent repartit pels militants i simpatitzants del Bloc, però també es pot demanar gratuïtament per correu electrònic a l’adreça bloc@blocalboraia.info per a ser enviat per correu postal.

 

Curriculum vitae

Gyöngyvér

Gyöngyvér Székács (Budapest 1978) és graduada en Magisteri de Matemàtiques a la Universitat de Szeged l’any 2000 i en Disseny Gràfic a la Universitat d’Arts Aplicades i Disseny de Budapest al 2005. Es dedica primerament al disseny d’instal.lacions a gran escala (façanes, mobiliari urbà, escultures) i en l’actualitat a la il·lustració de llibres i disseny corporatiu.