La inclusió dels següents temes en l’ordre del dia de la pròxima Comissió de seguiment i control corresponent al mes de setembre de 2009:

 

  1. Real Decreto-ley 5/2009, de 24 de abril, de medidas extraordinarias y urgentes para facilitar a las Entidades Locales el saneamiento de deudas pendientes de pago con empresas y autónomos”. Es va aprovar endeutament fins 8 milions d’euros. Al respecte ens agradaria saber:
    • Finalment de quina quantitat de diners estem parlant?
    • En quines entitats bancàries? Quina quantitat en cadascuna de les entitats bancàries? Amb quines condicions? En quina data signen en cada cas? Allò que s’ha pagat de moment?
  1. Prec: els semàfors que hi ha en les entrades d’horta en les proximitats de les Tendetes i Santa Bàrbara s’activen pel pes del vehicle i això fa que no siguen operatius amb les motocicletes i les bicicletas. Ens agradaria que es resolguera el tema.
  2. Projectes pla confiança. Quan estan previst els inicis d’obra?
  3. Pla d’inversió estatal. Ens agradaria saber en quin estat estan les obres?
  4. Acta junta de govern n. 17 21 de maig es parlava de la “FINALITZACIÓ CONTRACTE GESTIÓ DE SERVICI PUBLIQUE CONTROL I INSPECCIÓ D’ABOCAMENTS SUBSCRIT AMB XARXA CONTROL S.L”

Ens agradaria saber qui realitza a hores d’ara el control i inspecció d’abocaments i si s’ha contractat una nova empresa

  1. Educació: Escola Oficial d’Idiomes de València a Alboraia. Volem saber (ja preguntàrem en la comissió de juliol de 2009 i ens digueren que ens podrien respondre en setembre):
  • Còpia del conveni, acord per escrit entre l’escola oficial i l’Ajuntament que marque les obligacions i drets de cadascuna de les parts
  • Obligacions econòmiques que representa el tema per a l’Ajuntament d’Alboraia
  • Hi ha algun compromís per escrit entre les parts que li done continuïtat en el temps a aquest projecte?
  • ¿Hi ha activitats municipals (no realització, reubicació en altres espais municipals) que es feren en cursos anteriors que es vegen afectades pels espais que necessitaran les classes de l’Escola Oficial d’Idiomes?
  • Nombre d’alumnes total i quants són d’Alboraia
  1. Educació: activitats extraescolars. En la comissió de juliol ens van dir que cara setembre ens podrien informar.
  2. Educació: EPA. Volem saber
  • Si s’ha signat un conveni amb la Conselleria? Si s’ha signat el conveni volem còpia d’aquest.
  • Volem saber la ubicació dels diferents cursos de l’EPA?
  • Prec: volem que es tinga en compte la composició tradicional de l’alumnat a l’hora (centre històric d’Alboraia) de ubicar les diferents activitats de l’EPA (mantindre les activitats en el centre històric llevat d’aquelles que per les exigències de la Conselleria hagen d’anar a altres espais)
  1. Nou Cp ausiàs march En el ple de juliol “Termini al propietari perquè faça una proposta de conveni…” Volem saber en quin estat estan les negociacions.
  2. Polígon industrial col·lectors, volem saber si ja estan fetes les connexions als col·lectors.
  3. Obres que afecten a zones comercials: Diví Mestre i Mercat. El Bloc va fer un escrit sobre el mercat i ens agradaria saber si van fer alguna cosa al respecte. Volem saber si des de l’equip de govern es plantegen alguna campanya de promoció del comerç local sobretot del situat en zones afectades per les obres. Prec: milloren la senyalització en les àrees afectades per les obres, per exemple: accessos al Mercat, accés al centre de Salut del Racó de Sant Llorenç. En el cas del mercat, en el ple de juliol l’equip de govern va dir que el regidor centre històric  i alcalde farien una entrevista amb els comerciants. Han fet la reunió? Hi ha una reunió prevista?
  4. Precs i preguntes del ple de juliol 2009 vam preguntar sobre unes resolucions d’alcaldia i ens digueren que no ens podien respondre en aquell moment, reiterem:
  1. Número 1135 dinars de treball, en concepte de què?
  2. Número 1335. En concepte de què 000681 Monitor centre obert 530’72; 000682 Monitor centre obert 530’72;  altra que no es veu el número també 530’72, en concepte de què?
  • Prec: resolguen els problemes en l’enllumenat públic barri Rei en Jaume, cada dia tenen menys llum.
  • Ens agradaria saber al llarg de la temporada estival, quants dies les platges d’Alboraia (Patacona i Saplaya) no han estat aptes per al bany?
  • Volem saber si el registre d’animals perillosos està en marxa pequè en la comissió de seguiment de 21 de juliol de 2009 ens van dir que en setembre estaria en marxa. Si no està en marxa pregaríem que agilitzen els tràmits perquè consta que hi ha veïns que han fet la sol·licitud i no els han respot ni positivamente ni negativament.
  • Reurbanització carrers centre històric. Volem saber si finalmente se separaran les aigües negres de les pluvials en els casos dels carrers C/Nou; C/Cabanyal; C/Miracle i C/Mare de Déu Desemparats. Insistim que un dels objectius més importants de les obres hauria de ser la separació d’aigües.
  • Esports: Camp de futbol. Volem saber:
    • Hi ha un conveni entre el Club de Futbol i l’Ajuntament? Si hi ha dit conveni volem còpia.
    • De qui és la responsabilitat de fer el manteniment de les instal·lacions del camp de futbol?
    • Prec: solucionen situació que fa que els xiquets es dutxen amb aigua freda en els vestidors.