1. Educació. S’hem enterat per la web de l’Ajuntament i pels mitjans de comunicació que hi haurà una extensió de l’Escola Oficial d’Idiomes de València a Alboraia. En primer lloc un prec: que els regidors no s’enterem d’aquestes coses per la web o pels mitjans de comunicació. Pensem que ens haurien d’informar com a representants dels veïns que som. Per a continuar preguntes que voldríem fer sobre el tema:

·        Saber si hi ha algun tipus de conveni, acord per escrit entre l’escola oficial i l’Ajuntament que marque: les obligacions i drets de cadascuna de les parts; quant de temps durà el compromís; obligacions econòmiques que representa per a l’Ajuntament d’Alboraia (representarà despesa? representarà algun tipus d’ingrés?) Si existeix el dit conveni volem accedir a ell

·        ¿Hi ha activitats municipals que es feren en cursos anteriors que es vegen afectades pels espais que necessitaran les classes de l’Escola Oficial d’Idiomes (no realització, reubicació en altres espais municipals)?

  1. Educació. Alboraia IV Encuentro de Jóvenes Estudiantes, ens agradaria saber quina despesa ha representat per a l’Ajuntament d’Alboraia i quins criteris se segueixen a l’hora de triar les escoles participants, volem saber quantes escoles han participat i si són escoles públiques, concertades o privades.
  2. Entitats supramunicipals: Pactem nord, en quines activitats, iniciatives ha participat Alboraia des què forma part de la dita entitat.
  3. Barraca. Volem saber quina és la situació actual de la barraca i quines activitats tenen previstes fer en ella.
  4. Quina previsió tenen per a la posada en marxa del registre d’animals potencialment perillosos. Des d’ací li recordem que els municipis estan obligats per llei a tindre un registre d’aquest tipus.
  5. Volem saber quantes queixes s’han rebut sobre posibles desperfectes en immobles particulars provocats pel soterrament de les vies del trenet i quina ha sigut la resposta de l’Ajuntament
  6. Ens comenten alguns veïns que a l’Avinguda Orxata havia una màquina de xufes com si fóra un monument, ens diuen que ja no està, ens agradaria saber si era una qüestió municipal o d’algun particular.
  7. Estiguérem en la inauguració del centre de dia S. Cristòfol, verem que hi havia pocs usuaris del servei. Quantes places ocupades de les 40 total? Fins que arribe el conveni amb la Conselleria, algun tipus d’ajuda per als usuaris? Si hi ha ajudes, quina publicitat s’ha fet? Quins criteris s’han seguit?