Àngels Belloch i Aguilar, regidora i portaveu del grup municipal Bloc Nacionalista Valencià de l’Ajuntament d’Alboraia amb dni 29175282-n i amb adreça de l’Ajuntament d’Alboraia a efectes de notificació ,

 

EXPOSA
En l’exercici de les meues funcions i d’acord amb allò que indica l’article 20 del Reglament Orgànic Municipal “Per a proposar l’Orde del dia de la Comissió de Seguiment i Control cada grup polític que ho estimara oportú enviarà a la Secretaria de la Comissió, en els cinc primers dies de cada mes, la relació d’assumptes que considere que han de figurar. Estos es classifiquen en informació sobre actuacions municipals, preguntes sobre temes concrets i precs que donen lloc a una obligació de fer. Atenent al número o la complexitat dels assumptes el president de la Comissió formarà en cada cas l’orde del dia.”
 

DEMANA
 

La inclusió dels següents temes en l’ordre del dia de la pròxima Comissió de seguiment i control corresponent al mes de juny de 2009:

 

  1. Educació. Volem saber en quin estat estan les gestions de l’equip de govern sobre l’EPA.
  2. Educació. Volem saber en quin estat estan les negociacions de l’equip de govern per a l’adquisició dels terrenys per al nou CP Ausiàs March.
  3. Patacona. Hem rebut queixes de veïns de Patacona que ens comenten que hi ha propietaris de gossos que duen als animals solts per la platja i que això ha produït diferents incidents/accidents (en alguns casos s’està parlant de lesions). Els veïns plantegen que la policia hauria de patrullar per l’interior de la platja (arena) i no solamente pel passeig marítim per a intentar evitar que els propietaris de gossos duguen solts els animals. La situació de què parlem pot provocar molèsties/lesions als veïns i visitants de la platja (mala imatge turística). A més a més sembla que alguns propietaris deixen que els animals facen les seues necessitats en l’arena (contravenint l’ordenança de tinença d’animals i la de platges). Per tot això preguem a l’equip  de govern prenga les mesures necessàries per a evitar aquestes situacions.
  4. Patacona. Volem saber si el propietari de Tenedurias Turia (fàbrica que es va incendiar a la Patacona en maig de 2007) ha respost al requeriment de l’Ajuntament perquè netejarà la nau industrial.
  5. Patacona. La construcció de diferents edificis s’ha paralitzat. Ens agradaria saber si en algun cas les llicències han caducat i no hi ha pròrroga possible. També ens agradaria saber si la paralització de les obres està per molt de temps, els esquelets (edificis en construcció) poden estar en eixes condicions indefinidament o hi ha algun límit legal.
  6. Volem saber com ha quedat el tema del parquing de Tomas i Valiente en el ple d’abril l’alcalde ens va manifestar que els havien dit als de l’empresa que no podien tancar per la nit i repartir claus.
  7. Volem saber quantes queixes s’han rebut sobre posibles desperfectes en immobles particulars provocats pel soterrament de les vies del trenet i quina ha sigut la resposta de l’Ajuntament
  8. Volem saber com estan les negociacions amb l’emtre pel tema de l’ecoparc d’Alboraia i volem saber si l’ecoparc d’Alboraia té deficiències.
  9. Volem saber si les subvencions/ajudes per a les plaques solars han sigut denegades i per què (Registre d’entrada 6036 de l’11 de maig de 2009, Conselleria Infraestructures i transports, denegació ajuda estalvi i eficiència energètica)
  10. Polígon industrial-col·lectors. Volem saber en quin moment es troben els treballs.
  11. En novembre 2006 hi hagué un accident elèctric en Divino de Maestro. En diferents moments es va comentar al veïnat que es faria revisió de la qüestió elèctrica. Ens van dir que farien gestions amb la Conselleria, ens agradaria saber quines gestions ha fet l’equip de govern.
  12. Volem saber en quin estat estan els treballs tècnics relacionats amb el “Real Decreto-ley 5/2009, de 24 de abril, de medidas extraordinarias y urgentes para facilitar a las Entidades Locales el saneamiento de deudas pendientes de pago con empresas y autónomos”.
  13. En l’última comissió ens van indicar que facilitarien a tots els grups del ple la següent documentación “Prec: estudi de mobilitat i a més de pujar els preus de l’autobus, que l’empresa i l’ajuntament faça un estudi de mercat/d’usuaris de veure com podria millorar el servei i augmentar l’ús (possibilitat augment de la freqüència, desconeixement de la població de l’existència de l’autobus municipal, adaptar horaris usuaris)”. De moment no hem rebut cap documentació.
  14. Benestar Social- subvencions. En el docv núm 6005 del 4 de maig de 2009 en la resolució de la Conselleria de sanitat que fa referència a les subvencions en matèria d’atenció i prevenció de les drogodependències i altres transtorns addictius per a l’exercici 2009, en la plana 16256 diu “línia de subvención t3057 65/09/Inversió UPC Ajuntament d’Alboraia, Unitat de Prevenció Comunitària, motiu denegació-no haver subsanat dins del Termini conferit a l’efecte. No haver justificat la subvenció concedida per a inversió en 2008”. Volem saber perquè s’ha denegat eixa subvenció a l’Ajuntament d’Alboraia i saber si hi ha més subvencions, que parcialment o totalment, han sigut tornades a la Conselleria o que l’Ajuntament haja hagut de renunciar i per què.