Precs i preguntes del Bloc en el ple municipal de maig de 2009

1.      Des de fa mesos l’ascensor de l’auditori no funciona, l’ascensor d’aquest edificio. Es a dir si alguna persona amb cadira de rodes haguera volgut pujar al ple d’avui no hauria pogut, per a nosaltres és una situació intolerable i el nostre prec és que aquesta situació no es perllongue més en el temps.
Alcalde: l’ajuntament va darrere de l’empresa des de fa temps
2.      Veïns de Patacona que comenten la seua preocupación per la brutícia tota setmana santa/pasqua platja bruta, diumenge resurrección
Alcalde: inici campanya en la platja des de 15 de juny. Durant l’hivern la neteja no ha sigut òptima. La neteja de la Diputació: menys freqüència de neteja. Es planteja un servei complementari al de la diputació durant l’hivern. La temporada de platges serà des del 15 de juny al 15 de setembre
3.      En l’últim ple ens va dir que el lliurament dels premi Granota se celebraria però no va dir quan. Ha passat un mes i no sabem quan es farà la gala. Ens agradaria saber quan tenen previst fer l’entrega dels premis granota.
Alcalde: divendres 29 a les 18 hores en l’auditori
4.      Alguns veïns  han manifestat la seua preocupació davant de la possibilitat de què les associacions paguen per estar en les casetes de festes. M’agradaria saber si el funcionament de les casetes serà com altres anys o hi hauran modificacions com la possibilitat del pagament per estar en les casetes.
Alcalde: demà tenim una reunió. Festes absolutament restrictives però desmentix el cobrament a les associacions
5.      Sobre el tema del Centre de dia Sant Cristòfol. Voldria preguntar sobre 2 temes. Primer: ¿quan es posarà en marxa? En desembre (web municipal) de 2008 vostes digueren que el centre obriria a principis de 2009. Ens agradaria saber quins són els preus definitius perquè en el ple passaren uns preus i ara semblen que són altres. Sembla ser a les persones que feren una preinscripció se’ls està telefonant dient que s’han variat els preus. Com hem dit ens agradaria saber quins són els preus definitius i que si hi ha canvis en els preus que eixos foren canvis públics i coneguts per tots i totes. Jo he de dir que nosaltres s’hem enterat per veïns i no per l’Ajuntament, creiem que no són les formes de fer les coses.
Alcalde: la previsió de la inauguración és 1 de juny. Els preus no es poden modificar (s’aproven pel ple). Sí que tenim previst aplicación preus concessionals. Una vegada s’ha homologat el centre, s’ha de concertar (subvenció generalitat) centre a partir de gener
6.      Hi ha comunitats de veïns que manifesten el seu malestar perquè l’Ajuntament tarda molt de temps en fer les devolucions de les garanties per obres. Pregaríem que en moments com els actuals de crisi s’intente facilitar la vida als veïns i veïnes.
Alcalde: prenen nota
7.      Bous. D’una banda ens agradaria saber quins criteris seguira en el futur a l’hora d’ubicar la seua celebració en diferents parts del poble. D’una altra banda volem fer un prec i és que tinguen en compte els veïns que viuen en les proximitats del circuit. Hi hagut prou queixes, inclús alguna denúncia pel tema. Sembla ser que els carrers quedaren  en unes condicions de brutícia (orins, botellas, etc) que no es mereixen els nostres veïns…que patiren eixes condicions des del dissabte fins al dilluns. Recorde que en altres celebracions, per exemple processons amb enramà, la neteja es fa immediatament després de la finalització de l’acte, per què en aquest cas no es va fer així?
Alcalde: propera comissió seguiment es repassen totes les gestions (coses han anat bé i malament)

Arxivat en: Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *