El Bloc Nacionalista Valencià d’Alboraia organitza la conferència “Pobles i paisatges valencians” divendres 28 de novembre a les 20 hores en la Casa de la Cultura

cartellpoblesipaisatgesvalencians.jpg

Agustí Hernàndez Dolz, periodista i veí d’Alboraia, realitzarà una conferència on presentarà fotografies que són resultat de molts anys com a excursionista
El pròxim divendres dia 28 de novembre, a partir de les 20 hores, en el bar de la Casa de la Cultura d’Alboraia, Agustí Hernàndez realitzarà una conferència i una projecció de fotografies sobre pobles i paisatges valencians. Es tracta d’un acte obert al públic i gratuït, que durarà aproximadament una hora, i on mostrarà les fotgrafies que durant una dècada ha anat fent en diferents excursions pel territori valencià. En aquesta ocasió Hernàndez parlarà de paisatges valencians com són els cims de muntanyes com els Montllats o el Penyagolosa; pobles com Morella, Agres, Castielfabib…; paratges naturals com el Chorrador de Zucaina, la Muela de Cortes, els boscos de sabines del Racó d’Ademús o el barranc dels Horts d’Ares; paisatges nevats; o vistes especataculars dels nostres rius i barrancs… fins a més de dos-centes fotos i indrets diferents.

L’objectiu de la conferència és mostrar el millor patrimoni que tenim els valencians, la nostra terra; perquè conéixer-la millor ens permetrà estimar-la més.

Arxivat en: Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *