1. Fa uns dies en una visita a les obres del metro es va parlar que l’Ajuntament està estudiant la possibilitat de fer una tercera estació a Alboraia. La nostra pregunta és: Qui pagarà l’estació? la pagarà Alboraia? Tavernes? Lladró? la conselleria?
  2. En una comissió els vaig demanar que s’informaren per la quantitat de targetes sanitàries que atenen els pediatres assignats a Alboraia. Reitere la pregunta: vull saber, que em confirmen si els pediatres d’Alboraia s’estan anant per damunt d’allò recomanable ( que són 900) i reitere allò que vaig dir en la comissió: si es confirma que els pediatres estan per damunt de la ratio, s’hauria d’exigir per part de l’Ajuntament que la Conselleria corregisca la situació.
  3. Recorde que abans de les eleccions locals de maig de 2007 els veïns rebérem en casa una publicitat del Centre de Dia per a majors S. Cristòfol, ara vem que a Egusa li atorguen la llicència ambiental en el decret d’alcaldia 777 (1 d’abril 2008). ¿Vol dir que va a entrar en funcionament o encara estan pendent els mobles i l’autorització de la Conselleria?
  4. En el darrer ple preguntàrem pels arbres afectats pel soterrament de vies i respongués que “intentem transplantar-los si és possible”. Què ha passat? perquè no s’ha respectat capa arbre.
  5. Llei reguladora de les bases del règim local, art 104: “El número, características y retibuciones del personal eventual será determinado por el Pleno de cada Corporación, a comienzo de su mandato”. Després de les eleccions no hem sabut res del tema, per què?. A més a més art 54 de la llei 30/1992 diu que s’han de motivar els actes que es fan en l’exercici de potestats discrecionals com triar personal de confiança, per què en l’expedient de contractació no ve la dita motivació?
  6. ¿Quantes demandes per comiats (despidos) improcedents té en la seua contra l’Ajuntament en aquests moments? ¿s’ha arribat a algun acord judicial o extrajudicial? ¿s’ha fet alguna estimació/previsió dels diners que li costarà l’Ajuntament dels dits procediments?
  7. ¿Ens agradaria saber si ja han arreglat el tema del propietari de primera residencia afectada pel soterrament del metro ?
  8. PGOU de València. Quina informació té l’equip de govern? Els veïns poden demanar assessorament a l’ajuntament? Ho dic perquè hi ha veïns d’Alboraia que es veuen afectats per ser propietaries de terrenys.

Per acabar la nostra preocupació com a Bloc de què els nuclis urbans de València i Alboraia entren en contacte.