1. Hem preguntat en diferents ocasions sobre el centre de dia San Cristóbal. La web de l’Ajuntament en octubre deia que el centre obriria a l’inici de 2008. Quan obriran el centre? Com serà la gestió, la darrera vegada que preguntàrem (ple de novembre) ens digueren que no ho sabien? ja ho saben? ja estan contractats els treballadors?
  2. En el ple de desembre vaig comentar que els veïns del Carrer València (màquina que hi ha al costat de C.P. Ausiàs March) s’havien queixat perquè havia un grup electrogen funcionant a altes hores de la nit. Els he de dir que posteriorment al ple vaig trobar personalment una altra vegada un electrogen en marxa a les 23 hores, pregaria es tinguera en compte el descans dels veïns i veïnes.
  3. En el seu moment es va dir als veïns de Doctor Angélico i Diví Mestre (afectats per accidents elèctrics) que es farien unes revisions. Què ha passat? Per què sembla que encara les estan esperant?
  4. Senyor alcalde, ¿coneix la situació del Centre de Planificació Familiar? La Conselleria no ha substituït al personal sanitari de baixa des de l’estiu. Es a dir des de fa 6 mesos el veïnat d’Alboraia i 8 pobles de la comarca (60.000 habitants) no tenen una atenció de planificació familiar correcta (revisions ginecològiques, citologies, seguiment de persones que duen tractaments,etc) Van a fer alguna cosa? Li diran alguna cosa a la Conselleria?
  5. Hi ha rumors que indiquen que la Casa de Cultura es tancarà, què ens pot dir sr alcalde? són certs? Si són certs, què passarà amb la programació cultural? i amb la biblioteca?
  6. Què pensen fer amb la plaça del gerent? L’amortitzaran? Perquè ara mateixa l’equip de govern vol reduir plantilla.
  7. Les tarifes de la piscina Patacona semblen cares si es comparen amb altres piscines municipals
  8. Personal de l’Ajuntament. Darrerament s’han produït comiats i no renovacions de personal de l’Ajuntament. En alguns casos mentre un treballador eixia per una porta per una altra entrava un treballador que el substituïa. A més a més, en alguns casos no s’han respectat els 15 dies abans de finalització de contracte que s’ha d’avisar de la finalització ( els treballadors són persones i a més a més no s’estan fent bé les coses)

 

Demanàrem informació sobre el tema per escrit i ara es trobem amb una resolució d’alcaldia que  ens diu que ens passaran la informació en 15 dies (quan la petició és del 10 de gener i la resolució del 29 de gener, la llei marca 5 dies per a dir si o no) i a més a més en els casos de les empreses municipals, venen a dir que ens busquem la vida, exactament “en lo referente a las empresas, la petición deberà resolverse por las mismas”
Em pareix que açò està fora de lloc i és una atrocitat perquè 1. sóc una representant dels veïns a la qual s’ha de facilitar l’accés a la informació 2. les empreses són 100 % municipals o és que no saben que fan les empreses L’objectiu de la seua actitud és tindre entretinguda a l’oposició i no donar la informació. Així que pense que allò que toca és que feu les gestions perquè respongueu totalment a la pregunta (altes i baixes de personal de l’Ajuntament , empreses municipals i fundació) i no parcialment com voleu fer (només ajuntament).

  1. C.P. Ausiàs March. ens hem enterat pel carrer perquè l’equip de govern no ens ha informat que la seua intenció és traslladar els xiquets del C.P. Ausiàs March al centre cívic de Patacona. Ens agradaria saber si és cert i si li pareix normal traslladar en general tot un centre i més en els casos dels xiquets d’infantil d’un nucli de població a un altre. Crec que s’hauria pogut buscar una millor solució en el nucli urbà d’Alboraia. Hem de dir que a nosaltres no ens sembla gens normal la situació que es planteja.
  2. Per acabar vull fer memòria. Recordar que l’actual equip de govern és aquell que en tota la història ha tingut més alliberats (8 d’11) i millor pagats. Ara que ve el moment d’estrenyer cinturons què faran? Quan prengueren aquella decisió la situació econòmica de l’Ajuntament ja era complicada