En el ple de setembre de 2007 l’únic punt de l’ordre del dia que s’havia de votar era la modificació del Reglament de Participació Ciutadana. La variació consistia en afegir un apartat en l’article 31 que diu “31.3. El càrrec de Defensor del Ciutadà rebrà una compensació anual segons allò previst en el Pressupost de la Corporació”.
 

Des del Bloc malgrat que estem d’acord en retribuir la tasca del defensor del ciutadà votàrem abstenció perquè no es va parlar del tema en general (quant hauria de cobrar, quin criteri s’utilitza per a establir això i altres detalls). Allò que vam dir és que la retribució hauria de ser estable durant la legislatura independentment de la relació que tinga el Defensor del Ciutadà amb l’equip de govern del moment. Es a dir que si el Defensor del Ciutadà en algun moment del exercici de les seues funcions té unes relacions tenses amb l’equip de govern això no represente una disminució de les seues retribucions. A més a més diguérem que el defensor del ciutadà no era una figura visible perquè no s’ha fet una política de difusió. Per acabar hem de dir que la retribució haurà d’anar d’acord amb la dedicació del defensor.
 

Des d’ací animar al veïnat a fer ús de la institució del Ciutadà d’Alboraia i per fer això possible ací teniu la forma de contactar amb ell.
 

Oficina del Defensor del Ciutadà Sr. José Rafael Ciurana Vicent

Casa de la Cultura

C/ del Mar 1 (ubicació provisional)

Tel. 96 186 20 48     Fax. 96 186 30 05

Horari: dilluns a divendres de 10 a 14 hores

 

Més informació sobre el Reglament de participació ciutadana (encara sense la modificació)
http://www.alboraia.es/basesAyto/home.nsf/FWXX1?openform&tp=reglamentos&nt=-&lg=vl