8.jpgLa regidora i candidata a l’alcaldia s’ha compromés davant més de 100 persones en el miting de tancament de campanya

 

La regidora i candidata a l’alcaldia pel Bloc d’Alboraia, Àngels Belloch, ha anunciat que cas de formar govern, el Bloc treballarà per a la construcció d’una nova escola i un nou institut públics al municipi. Belloch ha fet aquestes declaracions el el miting de tancament de campanya electoral del Bloc, davant més de 100 persones, celebrat en el Saló de Plens de l’Ajuntament, ple fins a la bandera.


La candidata s’ha referit a la necessitat d’un nou col·legi públic Ausiàs March, però també ha incidit en la necessitat de dur endavant polítiques de benestar social com la construcció d’una residència per a persones majors o un centre de dia, a més de paralitzar els grans projectes urbanístics del PP, com ara el conveni urbanístic per al trasllat d’una superfície comercial a l’horta de Vera. Cal recordar que el Bloc d’Alboraia ja ha portat al jutjat aquest tema.


Belloch també ha demanat la connexió amb carril bici dels tres nuclis de població d’Alboraia, la dignificació de la professió de llaurador amb mesures encaminades a protegir l’agricultura ecològica o la conservació del barranc com un espai viu i verd. Anteriorment a Àngels Belloch va intervindre el candidat del Bloc i alcalde de Meliana, Vicent Ahuir.