pablo.jpginstalacions.jpgCal retirar aquells elements auxiliars que en el seu moment serviren per resoldre una situació puntual però que s’han mantingut com a solucions transitòries durant anys

Més informació: blocalboraia@hotmail.com

Des del Bloc d’Alboraia no podem entendre la presència continuada en els carrers de diverses obres, instal·lacions, reformes o qualsevol tipus de modificació estructural que, en un principi, es plantegen com una situació puntual, transitòria o d’emergència però que a la fi esdevé com una situació a llarg termini, sense eixida ni resolució coneguda pels ciutadans.

Ens neguem a pensar que es tracta d’aspectes assumits per la nostra cultura o manera de treballar.Quan aquesta temporalitat es concreta en mesos i inclús anys, cal denunciar que hi ha aspectes que no s’estan gestionant correctament. Ens resignem a entendre que aspectes com la improvisació, la manca de previsió o planificació, la deixadesa es converteixen en trets propis del nostre poble doncs suposarien una despreocupació i un grau de civisme molt baix.En la imatge exposada mostrem un exemple concret.

Es pot observar la situació que trobem en la confluència dels carrers Pintor Valero i Coret i Peris. La presència del nombrós cablejat elèctric a una alçada insegura, els postes de fusta o metàl·lics que suporten tot un entramat complicat de línies de tensió elèctrica, l’existència d’una estació transformadora provisional de la companya elèctrica, ens porten a una situació insostenible pel que fa a la imatge estètica dels carrers, a la mobilitat dels vehicles, així com a un augment en els factors de risc d’un possible problema de tipus elèctric o eventual accident, més si tenim en compte la proximitat d’una escola a la zona.

Cal afegir que aquestes condicions es veuen incrementades amb el factor temporal doncs fa ja més de dos anys de l’origen d’aquesta situació, provocada pel enderrocament d’un grup d’edificis en aquesta zona del poble. Des del BLOC-Alboraia, creiem que es tracta d’una situació que ja ha traspassat uns límits raonables d’improvisació i, per tant, caldria donar una solució satisfactòria per endreçar tot el cablejat elèctric de la zona. Per tant, cal retirar tots aquells elements auxiliars que, en el seu moment, serviren per resoldre una situació puntual però que s’han mantingut com a solucions transitòries durant tots aquests anys.

Pau Tomàs Garcia