El Bloc d’Alboraia va exigir en el darrer ple municipal que l’equip de govern aclarira quant s’ha gastat en la campanya publicitària del soterrament de les vies. Es tracta d’una pregunta recurrent que molts veïns es fan, donat que el PP va omplir el poble de cartells, va editar un CD, ha montat una exposició ambulant que va passejant pels barris i s’ha gastat diners en publicitat en premsa, entre d’altres (vore documents adjunts).

“És lamentable que no pugam conéixer quant han costat aquestes actuacions, quan han sigut pagades amb els diners dels veïns i les veïnes”, segons la regidora Àngels Belloch. “Estan ocultant informació no només a mi, sinó a tot el poble d’Alboraia”.

“L’excusa donada per l’alcalde per a no respondre, és que es tracta d’una campanya realitzada i finançada per l’empresa pública municipal Egusa, S.A”. El Bloc recorda que aquesta empresa té un capital 100% públic i municipal, per la qual cosa, l’alcalde sap perfectament el cost de la campanya. Amb la pantalla de l’empresa, tapa la informació que el Bloc està demanant. 

El Bloc ha preguntat en el Ple municipal i també ha presentat una pregunta per registre d’entrada de l’ajuntament per a conéixer el cost de la campanya, encara que a hores d’ara, el PP encara no ha contestat.