Anar directament a les notícies
Alboraia Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
queviures 29 Mar 2015
No deixar que el mon empresarial condicione la gestió pûblica rebent aportacions d'aquestes,cap concesió a la corrupció privada i institucional.
Ricard Economia 4 Mar 2015
Implantació de energies renovables als sostres dels edificis municipals. Contractació de la llum amb cooperatives energètiques
Toni Llengua 3 Oct 2015
Per a quan el canvi de nom del poble al valencià? Després de les darreres eleccions, crec que hi ha una majoria suficient per a dur-ho endavant: no crec que el PSPV es negara. Jo ja estic fart d'escriure ''Alboraia'' en bases de dades diverses per Internet i que no em reconeguen el nom automàticament perquè no és l'oficial.
Ricard Medi Ambient 4 Mar 2015
Campanyes per a la tenencia responsable de mascotes, control de colonies de gats al carrer i tenencia de animals potencialment perillosos
Ricard Política 4 Mar 2015
Publicació de les imagens dels plens municipals i registre de les comisions
lucia Medi Ambient 15 May 2015
bona vesprada,rnm'agradaria saver si hi haurà alguna campanya per al control i cuida de les colònies de gats que hi ha tant al poble com a la Patacona. Personalment estic molt sensibilitzada amb aquesta idea i m'agradaria, fins i tot, poder ser d'ajuda. Gràcies.
Ricard Benestar 4 Mar 2015
Pasar de tindre un centre de dia per a malalts de alzeimer i geriatrics a tindre una recidència sence deixar el servei de dia
queviures 29 Mar 2015
Defensem la llengua exigint els funcionaris que ens atenen un esforç per atendre la ciutadania amb la llengua que usen així com la rotulació de la senyalització i el mobiliari urbà en la nostra llengua.
Francesc Pastor Economia 25 Feb 2015
Promoure la implantació del model d'economia del bé comú per tal de valorar realment si la política municipal millora la vida dels ciutadans.
RicardQue estiga present a totes les contrates municipals, sent un valor positiu per a éstes el 4 Mar 2015 a les 18:46
Ricard Urbanisme 4 Mar 2015
Disseny al nou PGOU d'un carrer per a la pràctica de la pilota valenciana
Mostra més propostes
css.php