Anar directament a les notícies
Alboraia Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Toni Llengua 3 Oct 2015
Per a quan el canvi de nom del poble al valencià? Després de les darreres eleccions, crec que hi ha una majoria suficient per a dur-ho endavant: no crec que el PSPV es negara. Jo ja estic fart d'escriure ''Alboraia'' en bases de dades diverses per Internet i que no em reconeguen el nom automàticament perquè no és l'oficial.
lucia Urbanisme 15 May 2015
Bona vesprada.rnm'agradaria que la zona blava es trasllade a les zones mes deshabitades de la patacona i que els que vivim a la patacona tot l'any i estem empadronats al poble, podem gaudir de zona d'aparcament de residents als mesos on està en marxa la zona blava. es un autèntic despropòsit el que està passant a l'avinguda mare nostrum desde ja. Entre els ''gorrilles'' i la zona blava no vivim, es un insult contra els que vivim tot l'any. La policia no fa res, i damunt la zona blava? que la traslladen més arrere perque la gent que vivim alli ja paguem suficient impostos com per a tindre que pagar zona blava o pagar als gorrilles si no volem trovar trecat el vidre al tornar al cotxe. es una vergonya, facen alguna cosa per favor. Tindrien un vot assegurat si açò canvia!
lucia Medi Ambient 15 May 2015
bona vesprada,rnm'agradaria saver si hi haurà alguna campanya per al control i cuida de les colònies de gats que hi ha tant al poble com a la Patacona. Personalment estic molt sensibilitzada amb aquesta idea i m'agradaria, fins i tot, poder ser d'ajuda. Gràcies.
queviures 29 Mar 2015
No deixar que el mon empresarial condicione la gestió pûblica rebent aportacions d'aquestes,cap concesió a la corrupció privada i institucional.
queviures 29 Mar 2015
Defensem la llengua exigint els funcionaris que ens atenen un esforç per atendre la ciutadania amb la llengua que usen així com la rotulació de la senyalització i el mobiliari urbà en la nostra llengua.
queviures Medi Ambient 29 Mar 2015
Com que som un poble agricola,estaría bé promoure un concurs anual de productes del camp,amb el proposit de recuperar llavors auctoctones i defensar l'horta .
Ricard Cultura 4 Mar 2015
apertura de totes les instalacions municipals esportives per a ús lliure, fora del temps reservats pels clubs per a competicions i entrenament, i els caps de semana i festius. Valorar fer el mateix amb les instalacions esportives dels col·legis
Ricard Política 4 Mar 2015
Retirada de tots els simbols franquistes del poble així com prohibir la presencia de pintades racistes, xenofobes o de qualsevol talant no democràtic
Ricard Llengua 4 Mar 2015
Premi al millor llibret de falla en valencià i a la falla en valencià.
Ricard Política 4 Mar 2015
Publicació de les imagens dels plens municipals i registre de les comisions
Mostra més propostes
css.php