Anar directament a les notícies
Alboraia Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Ricard Cultura 4 Mar 2015
construcción d'un rocòdrom a la ciutat de l'esport
lucia Medi Ambient 15 May 2015
bona vesprada,rnm'agradaria saver si hi haurà alguna campanya per al control i cuida de les colònies de gats que hi ha tant al poble com a la Patacona. Personalment estic molt sensibilitzada amb aquesta idea i m'agradaria, fins i tot, poder ser d'ajuda. Gràcies.
Ricard Política 4 Mar 2015
Retirada de tots els simbols franquistes del poble així com prohibir la presencia de pintades racistes, xenofobes o de qualsevol talant no democràtic
queviures Medi Ambient 29 Mar 2015
Com que som un poble agricola,estaría bé promoure un concurs anual de productes del camp,amb el proposit de recuperar llavors auctoctones i defensar l'horta .
queviures 29 Mar 2015
Defensem la llengua exigint els funcionaris que ens atenen un esforç per atendre la ciutadania amb la llengua que usen així com la rotulació de la senyalització i el mobiliari urbà en la nostra llengua.
Ricard Economia 4 Mar 2015
Implantació de energies renovables als sostres dels edificis municipals. Contractació de la llum amb cooperatives energètiques
Toni Llengua 3 Oct 2015
Per a quan el canvi de nom del poble al valencià? Després de les darreres eleccions, crec que hi ha una majoria suficient per a dur-ho endavant: no crec que el PSPV es negara. Jo ja estic fart d'escriure ''Alboraia'' en bases de dades diverses per Internet i que no em reconeguen el nom automàticament perquè no és l'oficial.
Ricard Benestar 4 Mar 2015
Pasar de tindre un centre de dia per a malalts de alzeimer i geriatrics a tindre una recidència sence deixar el servei de dia
Ricard Llengua 4 Mar 2015
Premi al millor llibret de falla en valencià i a la falla en valencià.
Francesc Pastor Economia 25 Feb 2015
Promoure la implantació del model d'economia del bé comú per tal de valorar realment si la política municipal millora la vida dels ciutadans.
RicardQue estiga present a totes les contrates municipals, sent un valor positiu per a éstes el 4 Mar 2015 a les 18:46
Mostra més propostes
css.php