Anar directament a les notícies
Alboraia Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
queviures Medi Ambient 29 Mar 2015
Com que som un poble agricola,estaría bé promoure un concurs anual de productes del camp,amb el proposit de recuperar llavors auctoctones i defensar l'horta .
lucia Urbanisme 15 May 2015
Bona vesprada.rnm'agradaria que la zona blava es trasllade a les zones mes deshabitades de la patacona i que els que vivim a la patacona tot l'any i estem empadronats al poble, podem gaudir de zona d'aparcament de residents als mesos on està en marxa la zona blava. es un autèntic despropòsit el que està passant a l'avinguda mare nostrum desde ja. Entre els ''gorrilles'' i la zona blava no vivim, es un insult contra els que vivim tot l'any. La policia no fa res, i damunt la zona blava? que la traslladen més arrere perque la gent que vivim alli ja paguem suficient impostos com per a tindre que pagar zona blava o pagar als gorrilles si no volem trovar trecat el vidre al tornar al cotxe. es una vergonya, facen alguna cosa per favor. Tindrien un vot assegurat si açò canvia!
Toni Llengua 3 Oct 2015
Per a quan el canvi de nom del poble al valencià? Després de les darreres eleccions, crec que hi ha una majoria suficient per a dur-ho endavant: no crec que el PSPV es negara. Jo ja estic fart d'escriure ''Alboraia'' en bases de dades diverses per Internet i que no em reconeguen el nom automàticament perquè no és l'oficial.
Ricard Benestar 4 Mar 2015
Pasar de tindre un centre de dia per a malalts de alzeimer i geriatrics a tindre una recidència sence deixar el servei de dia
queviures 29 Mar 2015
Defensem la llengua exigint els funcionaris que ens atenen un esforç per atendre la ciutadania amb la llengua que usen així com la rotulació de la senyalització i el mobiliari urbà en la nostra llengua.
Ricard Política 4 Mar 2015
Publicació de les imagens dels plens municipals i registre de les comisions
Ricard Política 4 Mar 2015
Retirada de tots els simbols franquistes del poble així com prohibir la presencia de pintades racistes, xenofobes o de qualsevol talant no democràtic
Ricard Urbanisme 4 Mar 2015
Disseny al nou PGOU d'un carrer per a la pràctica de la pilota valenciana
Ricard Medi Ambient 4 Mar 2015
Campanyes per a la tenencia responsable de mascotes, control de colonies de gats al carrer i tenencia de animals potencialment perillosos
Francesc Pastor Economia 25 Feb 2015
Promoure la implantació del model d'economia del bé comú per tal de valorar realment si la política municipal millora la vida dels ciutadans.
RicardQue estiga present a totes les contrates municipals, sent un valor positiu per a éstes el 4 Mar 2015 a les 18:46
Mostra més propostes
css.php