Anar directament a les notícies
Alboraia Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Ricard Política 4 Mar 2015
Retirada de tots els simbols franquistes del poble així com prohibir la presencia de pintades racistes, xenofobes o de qualsevol talant no democràtic
lucia Medi Ambient 15 May 2015
bona vesprada,rnm'agradaria saver si hi haurà alguna campanya per al control i cuida de les colònies de gats que hi ha tant al poble com a la Patacona. Personalment estic molt sensibilitzada amb aquesta idea i m'agradaria, fins i tot, poder ser d'ajuda. Gràcies.
Ricard Llengua 4 Mar 2015
Premi al millor llibret de falla en valencià i a la falla en valencià.
queviures 29 Mar 2015
No deixar que el mon empresarial condicione la gestió pûblica rebent aportacions d'aquestes,cap concesió a la corrupció privada i institucional.
Toni Llengua 3 Oct 2015
Per a quan el canvi de nom del poble al valencià? Després de les darreres eleccions, crec que hi ha una majoria suficient per a dur-ho endavant: no crec que el PSPV es negara. Jo ja estic fart d'escriure ''Alboraia'' en bases de dades diverses per Internet i que no em reconeguen el nom automàticament perquè no és l'oficial.
lucia Urbanisme 15 May 2015
Bona vesprada.rnm'agradaria que la zona blava es trasllade a les zones mes deshabitades de la patacona i que els que vivim a la patacona tot l'any i estem empadronats al poble, podem gaudir de zona d'aparcament de residents als mesos on està en marxa la zona blava. es un autèntic despropòsit el que està passant a l'avinguda mare nostrum desde ja. Entre els ''gorrilles'' i la zona blava no vivim, es un insult contra els que vivim tot l'any. La policia no fa res, i damunt la zona blava? que la traslladen més arrere perque la gent que vivim alli ja paguem suficient impostos com per a tindre que pagar zona blava o pagar als gorrilles si no volem trovar trecat el vidre al tornar al cotxe. es una vergonya, facen alguna cosa per favor. Tindrien un vot assegurat si açò canvia!
Ricard Cultura 4 Mar 2015
construcción d'un rocòdrom a la ciutat de l'esport
Ricard Urbanisme 4 Mar 2015
Posada en valor de la xarxa de camins rurals, camins de ferradura i sendes de l'horta. Així com adecuació del patrimoni de l'horta com fonts, sifons, etc.
Ricard Política 4 Mar 2015
Publicació de les imagens dels plens municipals i registre de les comisions
Ricard Medi Ambient 4 Mar 2015
Campanyes per a la tenencia responsable de mascotes, control de colonies de gats al carrer i tenencia de animals potencialment perillosos
Mostra més propostes
css.php