Xerrada-debat sobre el paper d’Europa amb l’eurodiputat electe Jordi Sebastià, dimarts 11 d’abril a Alboraia

El pròxim dimarts 11 d’abril, Jordi Sebastià, eurodiputat electe per Primavera Europea-Coalició Compromís, vindrà a Alboraia a fer una conferència-debat sobre què pot fer Europa pels valencians i les valencianes. La xarrada tindrà lloc a la nostra nova seu, situada al carrer doctor Lanuza número 5, a les 19.30 hores.

Hem plantejat aquest acte com un format obert a la participació de qualsevol persona, independentment de si és membre o no de Compromís, com tots els actes públics que fem. Jordi parlarà breument i a continuació s’obrirà un torn de precs i preguntes. Per això t’encoratgem no només a què vingues i participes, sinó que també li dónes difusió entre les teues persones pròximes.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *