– La formació valencianista incorpora com a número dos l’arquitecte Miquel Solís, veí de Patacona

– Mábel Redondo (actualment regidora), Agustí Hernàndez i Conxa Villena completen els cinc primers llocs

Compromís per Alboraia ha aprovat la candidatura amb què concorrerà a les pròximes eleccions municipals de maig de 2015. L’actual portaveu de Compromís i regidora, Àngels Belloch, -bibliotecària de professió- repeteix com a candidata a l’alcaldia. La llista va ser avalada pel 94% de l’assamblea, aquest dimecres. El segon lloc de la llista l’ocupa l’arquitecte Miquel Solís, del nucli de Patacona, on viuen uns 4.500 veïns i veïnes i que és la part d’Alboraia que més ha incrementat la seua població els últims anys, i també on més ha crescut Compromís. El tercer lloc de la llista l’ocupa el periodista Agustí Hernàndez, el quart Mábel Redondo -informàtica i actualment regidora en l’Ajuntament- i la cinquena candidata és Conxa Villena, entrenadora esportiva. Tres dones i dos homes entre els cinc primers, dels quals es presenten per primera vegada Solís i Villena.

“La candidatura de Compromís per Alboraia agrupa persones de Bloc, Adherits, Iniciativa i Verds, els quatre col·lectius de Compromís a Alboraia, i també un bon nombre d’independents. Amb aquesta candidatura, Compromís per Alboraia aspira a convertir-se en la primera força política a Alboraia”, en paraules d’Àngels Belloch. Així, després de les primàries que es van realitzar per a determinar l’ordre dels primers llocs de la llista, s’ha optat per completar-la fins al màxim legal permés: els 21 que corresponen al nombre de regidores i regidors del Ple Alboraia, i 10 suplents.

Amb les noves incorporacions a la candidatura de Compromís, globalment, guanyen pes en la llista el Centre Històric, l’Eixample Sud i Palmaret (la zona més poblada del municipi), Patacona i Alboraia Oest. Actualment el grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alboraia està format per tres regidors en representació de 1.340 vots obtinguts en les eleccions de maig de 2011 (un 12% del total).

Peu de fotografia:

(D’esquerra a dreta). Dalt: Àngels Belloch i Miquel Solís, primera i segon de la candidatura de Compromís per Alboraia.

Baix: Agustí Hernández (3), Mábel Redondo (4)  i Conxa Villena (5).