Compromís denuncia per la via penal a l’anterior alcalde d’Alboraia, Manuel Álvaro

Compromís per Alboraia ha denunciat per la via penal al que va ser alcalde pel Partit Popular d’Alboraia entre 1999 i 2011, Manuel Álvaro Manzano. Com ja van anunciar els tres regidors del grup municipal de Compromís, Àngels Belloch, Francesc Pastor i Màbel Redondo, van interposar divendres passat una querella criminal contra l’ex alcalde d’Alboraia per presumptes delictes d’ús d’informació privilegiada, negociacions prohibides a funcionaris públics, frau i prevaricació.

Compromís creu que l’existència de presumptes irregularitats en la gestió de l’ex alcalde del PP pot haver afectat de forma molt greu els interessos dels veïns i veïnes d’Alboraia, fet pel qual han considerat necessari acudir finalment als tribunals per tal d’aclarir els possibles indicis de delicte.

Des de Compromís per Alboraia no hem volgut donar en cap moment un pas en fals. És per això que hem esperat fins que hem pogut substanciar tots els indicis sobre les irregularitats comeses presumptament durant la presidència de Manuel Álvaro a l’Ajuntament d’Alboraia. Una vegada traslladats tots els indicis de responsabilitat penal a l’autoritat judicial competent, és aquesta la que s’haurà de pronunciar.

Aquesta querella forma part del procés de regeneració democràtica que des de Compromís ens vàrem comprometre a dur a terme, i que vol significar un “trencament amb formes de fer política pròpies d’altres temps”.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Pepe diu:

    Em pareix molt be aquesta denuncia. Abans tenien que haver-ho fet algú dels partits que ara governen al poble com el PSOE… en tot el poble es sap el que va fer, totes les irregularitats i mai cap partit havia donat el pas de denunciar. Això fa pidor i no només el alcalde també els tractes de favor al Sr. Joan Baptista Soler.
    Enhorabona per a Compromís. Teniu el meu suport.

  2. Enric diu:

    Molt ben fet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *