El grup parlamentari de Compromís en les Corts ha presentat al·legacions als pressupostos de la Generalitat per a demanar més inversions per Alboraia.

Compromís per Alboraia ha demanat a la Generalitat més inversions per al municipi. En el camp educatiu es demanen intervencions per a millorar les condicions dels centres públics en allò referent a les cobertes i els defectes de la calefacció. També es demana dotació econòmica via conveni per a l’Escola d’Adults.

Les esmenes de Compromís també recorden que fa un temps la Conselleria de Sanitat es va comprometre a posar a la disposició d’Alboraia un pediatra més, que mai va vindre. Es demana la dotació econòmica per a millorar l’atenció mèdica de tots els xiquets i xiquetes d’Alboraia.

Les esmenes també fan referència a un acord entre la Generalitat, la Diputació i ajuntaments, per a la construcció d’instal·lacions esportives, en el cas d’Alboraia un frontó. La Diputació ha anat pagant la seua contribució però la Generalitat no està complint amb la seua part. Des de Compromís es demana la dotació per a la construcció del frontó cobert d’Alboraia.