membres-llistes-upv-30-anys.jpg 7.jpg 6.jpg 8.jpg 5.jpg 41.jpg

 Hola,

volem agrair-vos en nom del Bloc d’Alboraia el suport que ens heu donat en la festa amb motiu dels 30 anys d’UPV-Bloc. Als que heu vingut i als que no vau poder acudir per diferents circumstàncies. També als representants de les associacions presents i a les persones que ens feu arribar per correu electrònic el vostre recolzament. Gràcies.

Continuem treballant, ara amb la vista posada en les eleccions municipals de l’any que ve, en maig de 2011, on esperem ser la clau de la governabilitat a Alboraia i incrementar la nostra presència, per treballar més i millor. Tenim recursos, tenim gent nova, i tenim ganes. Vos informem que estem treballant en diversos fronts: ajuntament, col·lectiu, eleccions (llistes, actes…) i reunions amb associacions i persones.

Adjunt vos enviem algunes fotografies de l’acte. Ja sabeu que si les voleu amb major ressolució, ens les podeu demanar. Podeu entrar a la nostra web: www.blocalboraia.info; també podeu entrar en el perfil del Bloc d’Alboraia de Facebook (http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1536650791) i fer aportacions; o bé a través del correu bloc@blocalboraia.info. Ja sabeu que el telèfon de la regidora, Àngels Belloch, és 669 93 09 45.

Per acabar volem fer extensible l’agraïment a les persones que col·laboraren en l’organització de l’acte i al diputat en corts i president nacional del Bloc Josep Maria Pañella Alcácer que va estar present en el sopar.

Atentament,

Col·lectiu del Bloc d’Alboraia 

Lluís Fontelles, secretari local Bloc d’Alboraia

Francesc Pastor, secretari comarcal Bloc l’Horta Nord

Àngels Belloch, regidora a l’Ajuntament d’Alboraia