Que en la pròximes convocatòries de les comissions informatives del mes de setembre se’ns informe dels següents temes que fan referència el Rei en Jaume i que venen acompanyats per unes fotografies annexes:

  1. Locals municipals existents en el barri de Rei en Jaume

    1. Hi ha un local que presenta un estat lamentable. No està ocupat ni per una associació ni per un comerç. Està en un dels cantons que donen al passatge i davant del forn. La finestra està oberta i es pot accedir al local per aquesta, a més es pot llançar qualsevol cosa des del carrer a l’interior del local (per exemple objectes encesos). Demanem que s’estudien possibles usos del local però sobretot que s’impossibilite el més prompte possible que algú puga accedir o puga llançar des del carrer qualsevol cosa a l’interior.

    2. Ens agradaria saber quants locals municipals tancats (sense ús) hi ha a Rei en Jaume. Volem saber que planteja fer l’Ajuntament amb ells. Pensem que s’haurien d’estudiar alternatives a que eixos locals estiguen parats.

  2. Fa temps es van retirar passos elevats de vehicles i no es va tornar a col·locar. Els veïns mostren la seua preocupació per la velocitat a la qual circulen alguns vehicles. Ens agradaria saber si la no reposició del pas elevat respon a alguna raó lògica. En qualsevol cas s’haurien d’estudiar mesures per a evitar possibles accidents.

  3. Entre el passatge de Rei en Jaume i el centre cívic Canonge Julià hi ha dos parcs públics. Per una banda els veïns i veïnes es troben amb el problema de què hi ha vehicles que circulen per l’interior del passatge i que inclús aparquen entre els dos parcs. S’haurien de pendre mesures per a evitar aquestes situacions. A més aquests parcs fora del curs escolar (quan hi ha conserge en el centre cívic) no estan oberts, és a dir que els veïns i veïnes no poden gaudir dels parcs públics en periodes vacacionals.

  4. Forat en el parc infantil. S’hauria de reparar.

  5. Clots en la calçada del carrer. Ens agradaria saber si hi ha prevista alguna intervenció de repavimentació en la zona del Rei en Jaume. En qualsevol cas els clots s’haurien de reparar.

  6. Clavegueram. Ens agradaria saber si davant de les possibles pluges de la tardor s’han revisat les entrades de pluvials al clavegueram de tot el poble.

  7. Obres de soterrament de vies. Ens agradaria saber quines mesures es prenen per a reduir les molèsties de la pols en suspensió que provoquen les obres.