1. Centre de dia i ajuda a domicili. Tots sabem que a partir del 30 de juliol se suspendrà el servei. Ara ens agradaria saber quines solucions va a plantejar l’equip de govern del PP. Perquè sembla increïble que es pose en marxa un servei en 2009 i que en 2010 ja s’haja de tancar. A més estem parlant de les persones que més ajuda necessiten, els nostres majors que tenen algun problema de salut i que necessiten assistència a domicili o el centre de dia. Si volem un poble realmente solidari ho ha de ser amb qui més ho necessita.Hem de dir que han avisat als familiars afectats amb poc de temps quan la cosa es veia vindre perque un deute de 8 mesos i un desequilibri concessional no passa d’un dia per a un altre. 

  2. Frontó, piscina

Com en altres ocasions, recordar-los que els escrits de registre d’entrada de les associacions i particulars han de ser resposts. Per exemple al Club de frontenis no els han respost com toca és a dir per escrit als seus diferents escrits. Se’ls ha demanat en diferents ocasions que mantingueren un mínim d’higiene i un mínim de manteniment i ara les instal·lacions estan fetes un autèntic desastre.

Hi ha part del club que hauran d’utilitzar les instal·lacions d’altre poble, solució que s’ha buscat el club, no l’Ajuntament. Un dubte que ara hi ha és quan estaran els frontons dels quals parlen (una subvenció) perquè a la millor quan estiguen ja no hi ha club a Alboraia. Els precs que li trasllade són: reunió de l’alcalde amb la directiva del club (ells s’ho han demanat per escrit en gener); Manteniment de les instal·lacions actuals-neteja pista i vestidors.

També volem aprofitar per demanar-los que es garantisca que no es puga accedir a l’antiga piscina perquè sembla que la porta està oberta i això pot ser un perill per a les persones i una font de problemes per a l’ajuntament.

  1. Ens han arribat queixes de veïns de Saplaya perquè les voreres on hi ha terrasses de bars queden plenes de papers, les papereres estan plenes i els contenidors estan desbordats.

  2. Plaça del Carme. Els veïns ens comenten que el passatge d’ús públic entre Botànic Cavanilles i la Plaça del Carme està fet una porqueria, i que sembla ser que la màquina de la neteja no és gens efectiva.

  3. Clavegueram centre històric. Els veïns del centre històric van rebre el 28 de juny de 2010 una notificació per la qual se’ls indicava que havien de fer la connexió al clavegueram en 3 mesos. Ens han arribat queixes de què els tres mesos de termini coincidixen amb un mes tan complicat com agost. Els veïns també ens han preguntat si els podria afectar la modificació de la LLei urbanística valenciana per la qual les reformes i obres menors en les vivendes no necessitaran llicència. Preguem amplien el temps.

  4. Serps, hi ha persones que han entregat per registre d’entrada escrits sobre serps i no han rebut resposta.

  5. Que farà Egusa amb les antigues oficines de la policia perquè es veu moviment?