1. Estem en la temporada de platges. Ens agradaria saber sobre l’autobús municipal:

    1. Quants autobusos donen el servei d’autobús muncipal? Quants d’ells tenen sistema per fer-los accessibles per a persones amb mobilitat reduïda?

    2. Ens agradaria saber si els sistemes per a fer accessibles els autobusos municipals estan funcionant correctament en la temporada de bany de 2010?

  2. Ens agradaria saber si a l’hora de que l’Ajuntament done autorització d’obertura de negocis s’ha de tindre en compte que el negoci siga accessible. Ens han arribat comentaris de persones amb mobilitat reduïda que ens mostren la seua sorpresa per l’obertura de negocis nous sense les mesures que facen accessibles els negocis-comerços (entrades amb escalons i sense rampa).

  3. Ens agradaria saber la quantitat que que ha transferit la Generalitat Valenciana a l’Ajuntament d’Alboraia i en quins conceptes pels projectes que formen part del Pla de la Generalitat

  4. Volem saber que per a quan estaran implementats els tràmits on-line en l’Ajuntament d’Alboraia

  5. Volem saber si la situació del cens dels gossos potencialment perillosos s’ha normalitzat i si totes les persones que volien censar el gos ho han pogut fer. També ens agradaria saber quants gossos hi ha censats en el cens municipal de gossos potencialment perillosos.

  6. Com en altres ocasions volem cridar l’atenció de l’equip de govern sobre escrits per registre d’entrada de veïns i associacions que no són resposts. En aquesta ocasió ens referim a la AAVV Patacona que no ha rebut resposta a diferents escrits que han fet per registre d’entrada, un d’ells referits a Tenerias del Turia SA i un altre a un espai d’emergències en un solar. Pensem que tots els escrits de veïns i associacions han de ser responguts.

  7. Ens agradaria saber quina es la situació actual de Tenerias del Turia SA i quines mesures ha pres l’equip de govern per a evitar molèsties als veïns.

  8. Ens agradaria saber quina és la situació dels esquelets d’edificis que hi ha a Patacona que en el seu moment els va caducar el permís d’obres i es va fer una pròrroga. Ens agradaria saber quina és la situació legal i urbanística dels dits edificis i quines mesures es prenen per a evitar problemes als veïns.

  9. Volem traslladar i recolzar una proposta d’alguns veïns. En dates recents ha començat a València ciutat el servei públic (gratuït els primers 30 minuts) de “lloguer de bicicletes” denominat Valenciabisi. L’Ajuntament d’Alboraia podria intentar negociar amb l’Ajuntament de València la possibilitat de que alguna estació base d’eixe servei estiguera en el nostre poble. Seria una oferta interessant per al turisme (una nova forma d’accedir a les nostres platges), per al comerç local, per a la restauració, per als veïns de València i per als veïns d’Alboraia.