1. Ens agradaria saber si s’han realitzat o està planificat realitzar reunions de coordinació/planificació de festes (instal·lacions xiringuitos en el polígon industrial) amb la presència de representants de l’Ajuntament, associació d’empresaris del polígon, associacions festives, protecció civil, unitats municipals implicades. També ens agradaria saber si s’organitzarà un concurs per a l’elecció del cartell de festes.

  2. CP Ausiàs March

    1. Quan està previst el soterrament de la línia d’alta tensió situada en el lloc on es va a construir el col·legi?

    2. Quan tenen previst fer la cessió dels terrenys per al nou col·legi públic Ausiàs March a CIEGSA?

    3. Quan tenen previst realitzar la permuta amb el propietari dels terrenys on anirà el futur C.P.Ausiàs March?

    4. Ens van dir en el seu moment que valdria el mateix projecte que ja estava fet anteriorment i que s’haurien de revisar els preus. Ens agradaria saber en quin estat està el projecte del futur C.P. Ausiàs March. La mateixa pregunta ens agradaria sobre el projecte de soterrament de la línia d’alta tensió.

  3. Com ens altres comissions i plens volem recordar-los que hi ha veïns i associacions que no reben resposta als seus escrits i que tampoc reben resposta a les peticions de reunions amb el senyor alcalde. Avui posem l’exemple de l’associació de veïns Rei en Jaume que té pendent de resposta els següents registres d’entrada (tots ells del 3 de març de 2009): número 2701; número 2702; número 2703; número 2694; número 2704; 2697; 2699; 2700; 2819.

  4. Recordem que fa temps hi havia en exposició pública el projecte del carril bici des de Tavernes Blanques a Alboraia, ens agradaria saber en quin estat està el projecte?

  5. Ens agradaria saber si en el projecte de soterrament de vies s’ha realitzat el ramal que havia previst cap a Tavernes Blanques

  6. Ens agradaria que ens informaren què es l’estructura metàl·lica situada on estava l’antiga estació del trenet del poble.

  7. Hem observat amb preocupació com s’han alçat en més d’una ocasió diferents carrers del centre històric. Ens agradaria saber de qui és la responsabilitat de la mala execució de les obres; qui paga el possible sobrecost de fer la mateixa cosa més d’una vegada; si per contracte hi ha alguna possibilitat de penalització/indemnització a les empreses que executen les obres; com pot afectar aquesta situació a obres sujectes a subvenció (davant sobrecostos)

  8. Depuradora. Sobre la depuradora que està instal·lada en el nostre municipi, ens agradaria saber les següents qüestions:

    1. Ens agradaria saber si hi ha prevista una nova ampliació de la depuradora.

    2. Quantitat d’aigua ix de la depuradora

    3. Tipus depuradora: primària, secundària o terciària; o dit d’altra forma quin tipus d’analítiques es fa a l’aigua que ix de la depuradora.

    4. Punts d’abocament, on va a parar l’aigua de la depuradora?

    5. Qualitat de l’aigua que ix de la depuradora

    6. L’aigua que no es depura, on va a parar?

    7. Es depuren totes les aigües residuals d’Alboraia?