1. En la comissió de seguiment de desembre de 2009 ens van informar de què l’enquesta ciudadana sobre el futur ús de l’actual Estació de Palmaret s’acabava el 31 de desembre. Hem de dir que de la mateixa forma que es va publicitar l’inici de l’enquesta des de l’Ajuntament s’hauria d’haver publicitat la data de finalització de l’enquesta.

Volem se’ns informe sobre els resultats de l’enquesta: quantitat de ciutadans i ciutadanes que han participat en la consulta; quines propostes han fet els ciutadans i ciutadanes, quin ús es farà de l’enquesta, es preguntarà a les associacions de veïns i altres entitats ciutadanes a l’hora de valorar les propostes que han fet els veïns i veïnes.

  1. En una comissió de seguiment ens van indicar que ens informarien en el futur sobre les gestions per a erradicar les barreres arquitectòniques (voreres no rebaixades) de la zona de la Plaça de Tomàs i Valiente). Volem saber si s’han fet eixes gestions?

  2. Hem vist un anunci en el bop i volem saber per a què serà utilitzada l’aigua i perquè no s’utilitza aigua reciclada per al reg de zones verdes i neteja de carrers.