En negreta teniu les despostes que ens va donar l’alcalde

  1. C.P. Ausiàs March. En la web de l’Ajuntament trobem una entrada relacionada amb l’escola que diu “Plan especial “Recalificación solar uso dotacional educativo en residencial para viviendas de protección”

Arran d’açò volem fer diferents preguntes

Primera: Hi ha qüestions judicials pendents relacionades amb els solars del nou cp. Ausiàs March? Està pendent d’executar alguna sentència? L’únic que ens queda és que ving l’execució de sentència respecte modificación puntual. S’ha d’anular la permuta en el Registre de la propietat.
Segona: com parlen de nova ubicació quan encara no han adquirit els terrenys?

Tercera: com poden parlar del cp ausiàs march com un solar i d’allò que faran allí quan és una escola on actualment entre i ixen xiquets? L’Ajuntament va aprovar un pla especial per a solventar problemes de la modificació puntual anterior. Sòl actual del C.P. Ausiàs March en el seu momento es va donar un aprofitament urbanístic…preparar el sòl perquè puga ser objecte de permuta

  1. Alguns veïns ens comenten que han rebut una enquesta telefònica en casa en què els han preguntat sobre posibles millores-novetats en el poble i sobre l’alcalde i alguns regidors de l’equip de govern. També preguntaven a que s’havia votat en les últimes eleccions. Ens agradaria saber:
  1. En primer lloc si l’enquesta ha sigut encomanada per l’Ajuntament/per l’equip de govern del PP. L’Ajuntament no ha encarregat cap enquesta
  2. En segon lloc si l’enquesta haguera sigut encarregada per l’equip de govern del pp, quant li ha costat a l’ajuntament la dita enquesta?
  • Sabem que en algun moment l’equip de govern ha plantejat utilitzar la figura de les ajudes d’emergència per a ajudar a la gent que té problemes per a pagar la matrícula de l’Escola d’Adults. Sembla ser que això està plantejant problemes perquè les dites ajudes d’emergència com indiquen el seu nombre estan pensades per a altres coses i per a situacions d’extrema necessitat, què van a fer per a resoldre això?. Estem d’acord en què no es va a ajudar mitjançant el procediment de les ajudes d’emergència. Hem demanat tota la documentació i allò que farem són elaborar unes bases d’acord amb el perfil de la gent que tenim. Resoldre expedients el més prompte possible.