El Bloc va presentar per registre d’entrada una petició de pròrroga de l’exposició pública del PRI del Centre Històric (dia 20 de maig amb número de registre d’entrada 6780).

Allò que deiem en l’escrit era:

EXPOSA
En el DOCV de 30 d’abril de 2009 (plana 6004) es va publicar “l’Ampliació del termini d’informació pública del Pla de Reforma Interior del Centre Històric i el seu estudi d’integració paisatgística”.
Per diferents raons que passem a enumerar pensem que el període d’exposició serà insuficient:

  • Importància del tema per al futur urbanístic del poble d’Alboraia.
  • Importància de l’afecció que tindrà el PRI del Centre Històric per a molts veïns.
  • La web municipal (on està en exposició pública el Pri) ha estat fora de servei com a mínim des del 15 de maig al 18 de maig.
  • L’interés manifestat pels veïns que volen ser atesos per l’alcalde i l’arquitecte municipal que fa que alguns d’ells no hagen pogut ser atesos de moment.
  • L’ajuntament ha fet la publicitat del tema (cartes als veïns del Centre Històric sense protecció en els seus domicilis i veïns propietaris de cases protegides) quan ja s’estava en la prorroga.

 

DEMANA
Una nova ampliació del termini d’informació pública i fer possible que tots els veïns i veïnes que ho sol·liciten i els que ja ho han sol·licitat, siguen atesos per l’arquitecte municipal i també pel senyor alcalde qui es va comprometre públicamente a fer-ho.

De la mateixa forma el Bloc com a grup municipal vol tindré una reunió amb el grup redactor.