A continuació transcrivim l’escrit que presentàrem per registre d’entrada.

Àngels Belloch i Aguilar, regidora i portaveu del grup municipal Bloc Nacionalista Valencià de l’Ajuntament d’Alboraia amb dni 29175282-n i amb adreça de l’Ajuntament d’Alboraia a efectes de notificació ,
 

EXPOSA
Som coneixedors del Decret-Llei 1/2009, de 20 de febrer, del Consell, pel qual es constituïxen i doten tres plans especials de suport destinats a l’impuls dels sectors productius, l’ocupació i la inversió productiva en municipis, i s’aproven crèdits extraordinaris per a atendre el seu finançament (DOCV núm. 5961, 24.02.2009). Volem presentar una sèrie de propostes perquè es tinguen en compte i siguen estudiades per part de la corporació municipal.
 
DEMANA
Es tinguen en compte les nostres propostes que passem a exposar  a continuació:
 

  • Connexió col·lectors i reurbanització carrers centre històric.
  • Pla d’erradicació de barreres arquitectòniques en tot el terme municipal. Estem referint-nos als carrers que no es veuran afectats per reurbanitzacions a curt termini i que presenten problemes d’accessibilitat. Quan diem barreres arquitectòniques volem dir voreres plenes de forats i que tenen ondulacions i voreres que no tenen rampes/rebaixos fets (el tema és especialmente greu en els passos de vianants/passos de zebra que no tenen rampes/rebaixos).
  • Connexió dels 3 nuclis de població que formen Alboraia (Alboraia, Patacona i Saplaya) mitjançant carril bici i la corresponent connexió per a vianants.
  • Il·luminació dels principals camins de l’horta del terme municipal. “