Si algú té interés en comentar-nos alguna cosa podeu utilitzar [email protected] 

  1. Construcció nou col·legi públic Ausiàs March, en una nota de premsa en la web de l’ajuntament es deia que s’estaven ultimant els tràmits pel soterrament de la línia d’alta tensió i que s’havia d’aprovar pel ple la cessió dels terrenys a CIEGSA com a pas previ perquè es licitaren les obres. La pregunta és ¿com van a cedir els terrenys per al futur cp. Ausiàs march si hi ha una sentència que anula la permuta que feren per a aconseguir els terrenys per al futur cp. Ausiàs March?
  2. El 12 de setembre de 2008 vam assistir a un acte amb el conseller Blasco en què es va parlar de l’agermanament amb un poble de Bolívia, ¿sr alcalde quan serà efectiu l’agermanament perquè encara no s’ha fet i estem parlant de setembre de 2008?
  3. L’altre dia es va inaugurar la central d’emergències i alguns veïns ens han preguntat que passarà amb les oficines actuals de la policia en Diví Mestre, si quedaran algunes unitats de policia o s’utilitzaran per altres qüestions.
  4. Li recorde senyor alcalde que hi ha diferents col·lectius que no han cobrat encara les subvencions de 2007
  5. En el ple de novembre de 2008 es va adjudicar la gestió del Centre de dia Sant Cristòfol i es va anunciar en desembre (web municipal) que el centre obriria a principis de 2009. En quina data està previst l’inici de les activitats?