lluis1.jpg– Per què t’has presentat en la candidatura del Bloc?
Per a traslladar les idees del Bloc a l’actuació municipal i atendre els problemes i les necessitats reals del veïnat.

– Com valores la situació d’Alboraia?
Observe una desvertebració i una manca de planificació respecte a quin model de poble volem els veïns i veïnes d’Alboraia. Així com també hi ha una manca de participació i aproximació al ciutadà.

– Si el Bloc governara, què farieu respecte al conveni del trasllat del centre comercial de Saplaya?
En primer lloc no trobe cap necessitat de tindre un nou centre comercial al poble. En segon lloc l’ajuntament no ha de fer ni de gestor ni d’intermediari privat sinò més bé atendre el benestar social dels ciutadans i fer d’Alboraia un poble habitable.

– Quines són les mancances més importants d’Alboraia ara mateix?
Una planificació i actuació immediata per a equilibrar l’oferta i la demanda educativa en els centres públics, una moratòria urbanística, més atenció als joves. També és necessari fomentar la participació de les associacions en tot aquell procés que afecte al poble.

– Com veu voste la gestió de l’Ajuntament en l’última legislatura?
La majoria absoluta del PP no ha atés la nostra realitat com a poble, s’han allunyat del veí, clavant a l’Ajuntament d’Alboraia en projectes urbanístics innecessaris i hipotecant al poble. En la presa de decisions importants el PP no ha tingut en compte les inquietuds de tots els sectors del poble.

– Quins creus que són els punts més importants del programa del Bloc per a aquestes eleccions?
Crec que és important limitar el creixement del nombre d’habitants i ajustar-se a les necessitats del poble, major atenció a les escoles públiques, fer respectar el nostre patrimoni natural, minimitzar l’estructura de les empreses públiques, afavorir el comerç tradicional i prestar una atenció especial als joves.

– L’equip de govern del PP ha intentat marcar l’agenda política del poble amb l’hipotètic soterrament de vies, durant 4 anys, què opina vosté sobre el tema?
No s’han buscat solucions alternatives. A més a més li correspon a la Generalitat Valenciana pagar aquest tipus d’infraestructures.

– Quin és el model de poble que a voste li agradaria?
A mi m’agradaria un poble on primara la proximitat entre els dirigents de l’administració local i els ciutadans de manera que entre tots es buscaren solucions a les necessitats i problemes reals dels veïns.