bordillo.jpg

Els veïns que s’han queixat continuen esperant que les voreres siguen més accessibles

L’accés principal al Centre Cívic Canonge Juliá pel carrer del mateix nom té un escaló de 20 centímetres

Més informació: blocalboraia@hotmail.com 

La regidora del Bloc a Alboraia i candidata a l’alcaldia, Àngels Belloch i Aguilar, ha criticat que l’equip de govern del PP encara no ha pres cap  mesura per a adequar els passos de zebra i voreres de l’Avinguda de l’Orxata i adjacents, perquè siguen més accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d’unes obres recentment inaugurades, tant a l’Avinguda de l’Orxata com a l’Avinguda Ausiàs March.Belloch diu “són nombrosos els veïns que s’han queixat de què hi ha voreres massa altes, o que la rampa per a creuar el carrer no està suficientment rebaixada”.

Per tot això, el passat novembre, el Bloc va presentar un escrit a l’Ajuntament, reclamant la millora d’aquestes qüestions, que també es produeixen en l’accés a alguns edificis municipals, com el Centre cívic Canonge Julià, acabat de reformar i que en el seu accés principal té un escaló de més de 20 centímetres i sense rampa.

“De moment, l’equip de govern encara no ha manifestat la seua intenció de fer cap moviment, i pensem que s’està perjudicant notablement una gran quantitat de veïns i veïnes del nostre poble, o persones que duen carros de xiquets o de la compra”, diu la regidora de l’oposició. Àngels Belloch va demanar en una comissió que s’abordara el tema, i també ho ha plantejat en el Plenari de l’Ajuntament, sense resposta efectiva de moment.