carrer-tallat.jpgÀngels Belloch (Bloc-Alboraia): “L’execució dels col·lectors provoca un caos circulatori en els carrers”

Nombrosos veïns s’han queixat a l’Administració municipal de la mala planificació de les obres que ha fet el PP

Nombrosos veïns i veïnes de la població han fet arribar al Bloc Nacionalista Valencià d’Alboraia, mitjançant els distints afiliats i la regidora, la situació de caos circulatori que des de fa mesos pateix el poble com a conseqüència de la construcció dels col·lectors subterranis. Ha sigut una actuació urbanística que ha provocat innombrables talls de circulació i caos de circulació que es podien haver evitat. Cal recordar que l’Ajuntament està sent insensible a l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

Àngels Belloch: “Al Bloc Nacionalista no se li ha demanat opinió ni criteri per tal de planificar les obres i vore com es podien executar. L’equip de govern, com és habitual, ha obrat tal i com li ha paregut, i ahí estan els resultats. Que quede clar que el Bloc està a favor de la depuració de les aigües negres i la separació entre pluvials i residuals. Cal recordar que el Bloc sempre ha inclós el tema del clavegueram en els seus programes i el poc que s’havia fet ha sigut per la insistencia del Bloc, però el PP s’ha esperat a fer-ho tot a una. Ara bé, insistim que les formes que ha emprat el sr. Álvaro no han sigut les adequades”.

El Bloc d’Alboraia –que ja ha ratificat a Àngels Belloch com a candidata a l’alcaldia- ha criticat que: “s’ha donat situacions de talls de carrer que han afectat a diverses artèries del municipi al mateix temps i no s’ha donat alternatives circulatòries. Diví Mestre, Ausiàs March, Lepanto, carrer Diputació, Mestre Serrano, Ronda Est… han patit les conseqüències d’una mala planificació per part de l’equip de govern del PP”.