angelsannanoticies.jpg

Les indemnitzacions a regidors del PP per assistència a plens i comissions (198.000 euros) tripliquen les de l’oposició (66.000 euros) quan el PP té 9 regidors i l’oposició 8.

Per a més informació: blocalboraia@hotmail.com

El pressupost que ha venut l’equip de govern amaga algunes xifres que convé que el veïnat d’Alboraia conega per a valorar la gestió del PP. Sumant els sous del personal d’alcaldia, és a dir, l’alcalde, regidor alliberat, les indemnitzacions als membres de l’equip de govern i els 10 càrrecs de confiança, la quantitat que alcaldia gasta en sous puja a més de 500.000 euros.

La partida d’indemnitzacions a regidors de l’equip de govern per assistència a plens i comissions (198.000 euros) triplica a la de l’oposició (66.000 euros) quan el PP té actualment 9 regidors i l’oposició en suma 8. Això sense contar el sou que cobra el gerent d’EGUSA, que és de 73.464,57 euros anuals segons el pressupost aprovat pel PP i UV. Aquesta situació demostra que el PP ha multiplicat els càrrecs de confiança, sense que eixa situació haja redundat en la millora dels serveis al veïnat.  

Es produeix el cas de què, com ha manifestat el veïnat, quan algú vol traslladar un problema al regidor encarregat d’una àrea o d’una zona, en compte de parlar amb el regidor, parla amb un assessor. D’aquesta forma, els regidors i regidores del PP se salven de fer front a determinades situacions a les quals tenen l’obligació de donar resposta directa com a representants legítims del veïnat. Sou mensual  El sou mensual que cobra cada membre del PP, estimat en més de 1.200 euros, sense contar l’alcalde i l’alliberat, els obliga a complir de forma clara amb les seues obligacions, aspecte que el Bloc creu que no s’està produint.La regidora del Bloc a Alboraia i candidata a l’alcaldia, Àngels Belloch, ha criticat l’augment desproporcionat de la despesa en òrgans de govern que ha dut a terme el PP des que governa en solitari.

“I no només això, sinó que la qualitat dels serveis que estan rebent els veïns d’Alboraia, no han augmentat de la mateixa forma que la despesa en personal de confiança que s’està produint”. En aquest sentit, el Bloc d’Alboraia considera “desproporcionat” que hi haja 10 càrrecs de confiança pagats amb els diners del veïns d’Alboraia.