Els sotasignants portaveus dels Grups Polítics Municipals :
 

Presenten al Ple la següent
 

MOCIÓ :

 

El passat dissabte, 21 de maig, ens va deixar Lleonard Giner i Mur, creador del grup de música popular valenciana Carraixet.

Lleonard ha estat vinculat a Alboraia, on ha viscut durant molts anys amb la seua dona, alboraiera, i els seus fills, també nascuts a aquest poble, des de l’inici de la seua trajectòria com a músic.

El primer que recordem de la seua activitat fou una rondalla de gent jove, que començà d’aquesta manera a estimar la música.

Dedicat des dels anys 70 a la recuperació de la música popular de l’horta, ha estat sempre disposat a col·laborar en tots aquells actes culturals als que l’han buscat les institucions i associacions del poble.

Amb el seu grup Carraixet, ha dut el nom d’Alboraia pels escenaris i les places arreu tot el País Valencià, la qual cosa ha servit de promoció i coneixement del nostre poble.

Per tot l’avant exposat, considerem que Lleonard és mereixedor d’un homenatge per part de la institució que representa el nostre poble: l’Ajuntament d’Alboraia. I és pel que proposem al ple la següent proposta d’ACORD:

 

Que es reunisca la comissió pertinent per tal d’acordar quin tipus d’homenatge li se pot fer a Lleonard, atenent al Reglament de Distincions i Honors d’aquest ajuntament.

 

Que una vegada acordat l’homenatge, siga presentat al ple per a la seua aprovació i inmediata execució.

 

Alboraia, 26 de maig de 2005

Moció aprovada per unanimitat en l’Ajuntament